Предимства на споделеното пространство за работа

Новини

  |  Николай Димов

Предимства на споделеното пространство за работа

„Навсякъде можем да срещнем фразата „новото време“. Факт е, че живеем в  забързано, натоварено и най-вече дигитално време и всеки аспект от нашия живот се адаптира спрямо тези параметри. Едно ключово направление, в което можем да наблюдаваме голяма промяна е работният ден. Все повече хора започват изпитват нужда от свобода, за да могат да бъдат ползотворни. Отключването на пълния ни потенциал се крие в това да се чувстваме комфортно на работното си място. Много от тях работят професии, които не изискват непременно присъствие в офис от 09:00 до 17:00. Всеки, занимаващ се с дизайн, творчество, дигитално базиран бизнес и много други, търси най-вече свобода, както на изразяване, така и на условия за работа.

Тази набираща сила тенденция е основата за появяването на споделените пространства за работа – места даващи възможност за достъп по собствено усмотрение, създаващи удобство и предполагащи срещи и разговори с отворени и прогресивни хора от различни браншове. 

Предимства на споделеното пространство за работа
 

Когато практикуваме професия, която не изисква фиксирано работно време и локация, можем да се възползваме от споделените пространства. Те са проектирани за да предразполагат към по-творческо мислене – отворени са, за да гарантират простор и същевременно да създават усещане за динамика. В тях е помислено за модерния човек и неговите нужди – лесен и неограничен достъп, всички необходими офис принадлежности, бърз и надежден интернет, различен тип работни станции, пространства за отдих, конферентни зали от разнообразен тип и интегрирано място за хапване. Не само това, а и в подобни пространства е помислено за евентуалната нужда от уединение – необходимост, когато сме много натоварени.  Споделеното пространство за работа е изключително подходящо за тези, които искат да избират кога да са сред хора и кога да са напълно фокусирани върху дейността си.

Град Русе вече може да се похвали със специално изградено споделено пространство за работа. The Lounge се намира в сградата на Бизнес Парк Русе до Mall Rousse, което допълнително улеснява младите и модерни хора, които ще искат да работят там заради познатата локация и свободно достъпен паркинг. The Lounge CoWorking space предлага както работни станции, така и конферентни зали за събития, презентации и срещи. Мястото е проектирано така, че да предостави всичко нужно за една чудесна работна атмосфера. Можете да се запознаете подробно с опциите, които The Lounge.